۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
رشد ۱۴ دلاری بهای اونس طلا

قیمت طلا امروز با افت ارزش دلار به کمترین رقم در ۲ ماه گذشته به رقم ۱۴ دلار و ۳۵ سنت افزایش یافت.

به گزارش صدای بورس، با توجه به کاهش ارزش دلار و پیش‌بینی پایان چرخه افزایش نرخ بهره، قیمت طلا در معاملات امروز بازارهای جهانی به بالاترین رقم ۶ ماه گذشته رسید.

البته اکنون تمرکز بر آمارهای تورم آمریکاست که آخر این هفته منتشر خواهد شد.

هر اونس طلا (معادل ۳۱.۱۳۲گرم) در بازارهای جهانی با ۱۴ دلار و ۳۵ سنت افزایش ۲۰۱۵.۱۷ دلار فروخته شد.

کایل رودا، تحلیلگر بازار مالی معتقد است، آنچه در حال حاضر طلا را حرکت می‌دهد، کاهش ارزش دلار آمریکا به دلیل آمارهای اخیر است.

رودا افزود: «آمارهای اقتصادی که این هفته از آمریکا منتشر شد هم به لحاظ رشد اقتصادی و هم به لحاظ تورم مشخص می‌کند که قیمت طلا بالای ۲ هزار دلار باقی بماند.»

شاخص دلار در برابر رقبایش ۰.۱ درصد کاهش یافت که از پایین‌ترین رقم ۲ ماه گذشته که هفته گذشته ثبت شد، فاصله چندانی ندارد و قیمت طلا را برای مالکان ارزهای دیگر ارزان‌تر ساخت.

بازار بر ارقام تولیدناخالص داخلی سه ماه سوم آمریکا که فردا و شاخص قیمت مصرف‌کننده که پنج شنبه منتشر خواهد شد، تمرکز کرده است.

آمارهای اخیر نشانه‌هایی از کند شدن تورم در آمریکا نشان می‌دهد و انتظارات را تقویت کرده که فدرال رزرو می‌تواند زودتر از انتظار کاهش سیاست‌های انبساطی را آغاز کند.

تاجران به شدت انتظار دارند که بانک مرکزی آمریکایی نرخ بهره را در ماه دسامبر تغییر ندهد، در حالی‌که ۶۰ درصد منتظر کاهش آن در ماه می هستند.

به گزارش ایسنا،کاهش نرخ بهره، هزینه‌های نگهداری طلا به عنوان دارایی بدون بهره را کاهش می‌دهد.

کد خبر 483867

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • رشد اقتصادی تابستان بدون نفت ۴.۲ درصد شد

    رشد اقتصادی تابستان بدون نفت ۴.۲ درصد شد

    طبق اعلام مرکز آمار ایران، محصول ناخالص داخلی (GDP) به قیمت ثابت سال ١٣٩٠ در تابستان سال ١٤٠٢ به رقم ٢١٩٠ هزار میلیارد ریال با نفت و ١٨٥٠ هزار میلیارد ریال بدون احتساب نفت رسیده است که نشان از رشد ٧,١ درصدی محصول ناخالص داخلی با نفت و ٤.٢ درصدی محصول ناخالص داخلی بدون نفت در تابستان سال ١٤٠٢ دارد.

  • نحوه اخذ مالیات از سیگار و تنباکوی قلیان ابلاغ شد

    نحوه اخذ مالیات از سیگار و تنباکوی قلیان ابلاغ شد

    نحوه اخذ مالیات از سیگار و تنباکوی قلیان داخلی در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد که بر اساس آن صادرات سیگار و تنباکوی قلیان مشمول مالیات نمی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =